Aviso Legal


En compliment del que preveu l’article 10 de la Llei 34/2002, del 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la informació i Comerç Electrònic, s’informa que RAQUER.COM es un domini de l’empresa RAQUER SOLUTIONS.S.L. amb domicili social a Figueres, Ctra. Nacional IIa, Km 4,5, amb CIF B-17515198 i inscrita en el Registre Mercantil de Girona tom 1071, en el foli 10, fulla GI-19301, inscripció 1. Pot contactar amb nosaltres a través del telèfon 972503055 o bé a la adreça de correu electrònic info@raquer.com.


PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL


Els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges i dissenys pertanyen a raquer.com, o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. Bschadvocats presenta aquests continguts amb finalitats d’informació i publicitat. N’autoritza la seva utilització exclusivament amb aquestes finalitats. De forma general queda prohibida la seva utilització amb finalitats comercials així com la seva transformació o alteració. Qualsevol utilització d’aquests dissenys, imatges o textos haurà de citar expressament la seva pertinença a bschadvocats, que es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o industrial.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a raquer.com (framing).

PROTECCIÓ DE DADES


En compliment de les disposicions del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, RAQUER SOLUTIONS, S.L. l’informa que les seves dades de caràcter personal que ens proporcioni omplint el present formular passaran a formar part de la base de dades i els mateixos seran emmagatzemats per RAQUER SOLUTIONS, S.L., com a responsable d’aquesta web. La finalitat de la recollida i el tractament de les dades personals que li sol·licitem es per comunicacions digitals de RAQUER. La legitimació es realitza a través del consentiment del interessat. Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir dades en el mail info@raquer.com o bé a la direcció Crta. Nacional II, km 4,5, 17600-Figueres-GIRONA (ESPANYA), Ref. Protecció de dades, així com el dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control..

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS


Tot i que raquer.com actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això bschadvocats manifesta que les referències dels preus i serveis que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen al titular del lloc fins a la seva confirmació expressa.

Raquer es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web.

Raquer no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

UTILITZACIÓ DE COOKIES


Raquer informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) en els processos interns de funcionament. Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l'usuari a l’efecte de fer més còmode i ràpida la comunicació que s’estableix entre ell i el lloc web de Raquer. La vigència d’aquestes galetes és l’estimada necessària per aconseguir aquests objectius. En cap cas s’utilitzen galetes per a l’adquisició de dades personals identificatives de l’usuari. L’usuari té la possibilitat de configurar els seus navegadors d'Internet per a obtenir un millor coneixement i control de les galetes. Pot ser advertit prèviament a la seva instal·lació i impedir-la si és la seva voluntat.

CONDICIONS D’ÚS


L'ús d'aquest web implica l'acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l'Estat espanyol, essent els jutjats de Girona els únics competents. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d'aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.


home solutions